E-post/Användarnamn

Lösenord

Registrera dig | Glömt lösenord

Pops Kläder

alt_text

Kontaktinformation


P.O Persson AB Dyens väg 4
Pops Kläder
Handel 0589-16310
c:a 13 Mkr 0704-716310
po@pops.se

Branscher/Intressen


Handel

Målbild/Omsättning


10 mkr

Anställda


Antal anställda: 6

Investerings geografi


Län Västmanlands län Kommun Arboga

Övrigt


PO. Persson AB bedriver butiksförsäljning av fritids- och yrkeskläder i centrala Arboga. Verksamheten bedrivs under namnet Pops Kläder.

Verksamheten grundades under 1975 och försäljningen bestod i början av jeans och fritidskläder. Under tidigt 80- tal började Bolaget även att erbjuda yrkeskläder. Bolaget kan även erbjuda kläder med reklamtryck, profilkläder.

Bolaget samarbetar med stora och välkända varumärken såsom Blåkläder, Fristads, Snickers, Lee, Wrangler, Björn Borg och Craft med flera.

Bolagets kunder består av privatpersoner, företag och kommuner och Bolaget har under sina 39 år i branschen byggt upp en bred och stabil kundstock.

Verksamheten bedrivs från strategiskt belägna och väl anpassade lokaler med c:a 1 000 m2 bu-tiksyta. Fastigheten ägs delvis av nuvarande ägare och kommer inte att ingå som en del av försäljningen.

Bolaget har i dagsläget c:a 6 anställda som arbetar med butiksförsäljning och tillhörande ar-betsuppgifter. Personalen har hög servicenivå och kompetens inom försäljning.

Bolaget har en lång historik i branschen och har under de verksamma åren byggt upp en bred och stabil kundkrets. Bolaget har c:a 1 000 företagskunder på faktureringslistan bestående av både mindre och större företagskunder.

Bolaget redovisar en bra ekonomisk utveckling med stabil omsättning och god lönsamhet.

Bolaget har erbjuder ett brett produktsortiment som riktar sig till alla ålderskategorier och kön.

Bolaget arbetar under mottot:
BRA KLÄDER - TILL VETTIGA PRISER.

Bilder


Filer

För att kunna ta del av nedladdningsbara filer så måste du vara inloggad.