E-post/Användarnamn

Lösenord

Registrera dig | Glömt lösenord

Villa Lowar

alt_text

Kontaktinformation


Villa Lowar
Turism
070-796 19 81
info@villalowar.se

Branscher/Intressen


Turism

Målbild/Omsättning


3 mkr

Investerings geografi


Län Dalarnas län Kommun Orsa

Övrigt


Lowargården består av en stor villa (Villa Lowar), ett mindre sommarhus samt ett fristående bostadshus (Stuga Lowar). Samtliga byggnader har en gemytlig och familjär atmosfär.

I dagsläget hyrs gården ut till olika grupper vid tex födelsedagar, bröllop, konferenser och större kompis- eller släktträffar.

Lowargården ägs idag av Lowargården i Orsa KB som bildades 1980 i samband med att fastigheten
förvärvades av nuvarande ägare, Kerstin Carlsson och Bo Djörke.

Den stora villan inrymmer en ljus matsal, stort serveringsrum, sex sällskapsrum och sovplats för 22+ personer samt ett fullt utrustat kök. Det finns åtta sovrum i villan vilket medför att vid upp till 8 gäster så erbjuds eget rum, upp till 15 gäster så delar två personer på dubbelrum. Om gästantalet uppgår till 22-25 stycken så är flera av dubbelrummen familjesovrum med tre bäddar.

Den del av fastigheterna som inte är bebyggda består av en stor villatomt med två stora uteplatser. På tomten finns kortbanegolf och möjlighet till femkamp, boule och andra sällskapslekar.

Det finns stora utvecklingsmöjligheter med den befintliga verksamheten men även alternativa verksamhetspotential som tex företagsvilla, exempelvis konsultverksamhet samt privatbostad, behandlingshem, hem för ensamkommande barn, asylboende med självhushåll med mera.

Bilder


Filer

För att kunna ta del av nedladdningsbara filer så måste du vara inloggad.