E-post/Användarnamn

Lösenord

Registrera dig | Glömt lösenord

Hotell-/konferens- & campinganläggning belägen i en unik och naturskön miljö

Sålt alt_text

Kontaktinformation


Hotell-/konferens- & campinganläggning belägen i en unik och naturskön miljö
Hotell/Restaurang
2 Mkr

Branscher/Intressen


Hotell/Restaurang

Målbild/Omsättning


Upp till 1 mkr 3 mkr

Anställda


Antal anställda: 2

Investerings geografi


Län Norrbottens län Kommun Piteå

Övrigt


Bolaget bedriver verksamhet innefattande hotell-/konferensanläggning, stuguthyrning, camping samt till viss del tillhörande verksamheter såsom restaurang, kiosk, grill samt uthyrning av bastu- och relaxavdelning. Anläggningen är belägen i en unik och naturskön miljö i Piteå.

Hotellet har genomgått en renovering och inrymmer 28 bäddar fördelat på 15 rum. Samtliga rum är utrustade med dusch, wc och TV samt trådlöst internet. Gästerna har tillgång till ett flertal konferensrum i olika miljöer som kan användas både gemensamt och som grupprum. Hotellbyggnaden inrymmer även en restaurang med plats för 65 sittande gäster samt en uteservering med plats för 35 gäster.


På anläggningen finns 10 stugor med självhushållsmöjligheter samt 67 campingplatser med el och 10 campingplatser utan el. Vidare finns ett servicehus/poolhus med grillkiosk, wc, rwc, latrin och campingkök. Intill poolhuset finns en tempererad utomhuspool på 190 m3.

Fastigheten, där anläggningen är belägen, ägs av Bolaget samt samtliga byggnader på fastigheten. Byggrätt finns för byggnation av nya och större stugor och expansionsmöjligheter finns även för huvudbyggnaden.

Försäljningen omfattar samtliga aktier alternativt inkråmet i Bolaget.

Bilder

Filer

För att kunna ta del av nedladdningsbara filer så måste du vara inloggad.