E-post/Användarnamn

Lösenord

Registrera dig | Glömt lösenord

Varför ska jag registrera mig?

Säljare Köpare
Som säljare av ett företag får du ett eget konto som du kan logga in på för att se hur många som tittat på din annons och hur många som laddat ned det PM som vi tillsammans med dig färdigställer med information om ditt bolag. Via ditt konto så kan du också i lugn och ro gå igenom din annons och godkänna den för publicering. Som registrerad användare på Småbolagsknuten kan du läsa och ta del av information om betydligt fler företag än de som redovisar öppen information. Har du dessutom skrivit under och skickat in vår allmänna sekretessförbindelse så kan du i lugn och ro ladda hem PM om företag som du finner intressanta. Registrerade anändare kan också göra sökningar, lagra dessa för framtida bruk och även prenumerera på sökresultat via e-post eller RSS.

Registrera dig därför redan idag så kan du ta del av det vi erbjuder våra användare.

Registrera ny användare

Väljer du att registrerar dig på Småbolagsknuten så godkänner du att vi lagrar dina uppgifter hos oss. Inga uppgifter kommer att säljas eller lämnas vidare till utomstående.

Du godkänner också att Småbolagsknuten får lagra dina inställningar i en cookie-fil som hanteras av din webläsare i din dator.

Kontoinformation
Email (Detta blir ditt användarnamn)
Vill ha hög sekretess runt dina eventuella planer på att köpa eller sälja ett företag så rekommenderar vi att du använder en personlig e-postradress.
Lösenord:
Upprepa lösenord:
Personlig information
Fullständigt namn:
Adress:
Postnummer:
Ort:
Telefon:
Säkerhetskod: